Infó / Foglalás:
Flag HUFlag RO+4-0730-617.310
Flag ENFlag DE+4-0730-617.312
Logó
HUROEN
MedvelesPaw IconMedvékPaw IconGalériaPaw IconFoglalásPaw IconLivePaw IconSzállásPaw IconKapcsolat
Arc

Vendégeink írták

Az alábbi véleményeket a vendégeink írták és az Ők küldték be az oldalunkra. Köszönjük ezúton is!
Quotation MarkFantasztikus. Gyönyörű hely, csend és nyugalom. Első fél órában két vad tehén meg egy szarvas, majd jöttek és jöttek az őzek, vaddisznók, medvék. Nem hittünk a szemünknek, 30 cm re a medve tőlünk, egy hatalmas nagy hím, majd elsírtuk magunkat az élménytől! Csak ajánlani tudom, ezt soha ne hagyja ki senki, le írhatatlan érzés!
– Tünde Dalnok
Quotation Mark
Quotation MarkGyönyörű helyen medvére várni remek érzés :D Elképesztő az az élmény amit átéltünk 3 óra leforgása alatt! Voltam medvelesen már Tusnádfürdőn de vizet sem vihetnek a Gyergyói fiuknak!
– Judit Szitás
Quotation Mark
Quotation MarkLeírhatatlanul nagy élmény a lesen való részvétel, kifogástalan a vendégek iránti odafigyelés, kiváló minőségű és állapotú minden, és fontos hogy jó célt szolgál.
– Rácz Ildikó
Quotation Mark
Quotation MarkFenomenális érzés,amikor az ember természetes környezetébe látja a vadon élő állatokat,medvét a bocsaival,rókát a kicsinyeivel,a sok vaddisznót és néha őzek,szarvasok is betévednek az etetőhöz,amit reggel és este élő adásban adnak,nem is beszélve a sok-sok féle madárról,akik koncertet adnak a közvetítések alatt. Az ember lánya már függő lesz. Persze,hozzátartozik a chat is,ahol nagyon jó kis csapat jött össze,ismeretségek,barátságok szövődnek nap mint nap:)) Hála és köszönet:))
– Rozália Gulácsi
Quotation Mark
Quotation MarkKöszönöm nektek,nagyon sokat adtatok a medve lessel nekünk ! Felejthetetlen élmény!
– Péter Petrik
Quotation Mark
Quotation MarkItt mindenféle veszélyt kizárva, lehet csodálni az egyébgént veszélyes vadállatok különleges világát.
– Barta László
Quotation Mark
Quotation MarkPünkösdkor voltunk Borzonton 5 éjszakát, 3 alkalommal részt vettünk a medvelesen! Én bátran kijelentem, ilyen élménybe még nem volt részem! Norvég vendégek is voltak, velünk egy időben, meg is lepett hogy tolmácsot fogadtak a medveles üzemeltetők annak érdekébe hogy azok is jól érezzék magukat! Le a kalappal előtettek Zsolt és Alex!
– Tamás András
Quotation Mark
Quotation MarkVoltunk mi már vad lesekbe Erdélyben, Magyarországon madárlesekbe, sokat csalódtunk. Nagyon jó hogy ti élő adásokat közvetítetek, azon is lehet látni mennyire forgalmasok a délutánok, az esték meg a kora reggelek! Ez egy igazi referencia, ezt így kell jól csinálni! Az egész világ figyel titeket, Brazíliától az Ausztráliai ismerőseinknek mind mind ajánlottunk! Maradjatok ilyen egyszerű és nagyszerű emberek akkor hatalmas sikerre számíthattok!
– Pénzes Demeter
Quotation Mark
Quotation MarkEgyetértek a hozza szólókkal, ehhez fogható élményt mind a gyergyói medvelesen még nem éltem át! Adjon az Isten nektek erőt és kitartást Zsolt, ránk mindenben számíthatsz!
– Kémenes Demeter
Quotation Mark
Quotation MarkGRATULÁLOK NEKTEK!
Nagyon nagy élményben volt részt vennünk a medvelesési programotokon!
Ezt így csinálják a profik!
Már akkor éreztem nagy élmény elé nézünk mikor még csak az autóval közelítettünk a medveles felé és Zsolt elmondta ha nem látunk 5 medvét minimum akkor ma senkinek nem kell fizetnie!
7 medve, 9 szarvas, 2 róka, 4 vad disznó, 1 őz volt a leskörül amit megtudtunk örökíteni.
Bármerre néztük vad állatok vettek körül, hihetetlen hogy ennyire békésen, a vadon közepében így megférnek a vadak egymás mellett!
Ősszel találkozunk!
– Demeter Csaba
Quotation Mark
Quotation MarkSzia Zsolt, tegnap este voltunk a medvelesen. Nekünk ez óriási nagy élmény volt, hogy ilyen közelről a saját élőhelyükön làthattuk a macikat. Köszönjük a medvés estét. Ha legközelebb erre járunk akkor megint jövünk, Évi&Sanyi (Budapestről)
– Fejesné Tóth Éva
Quotation Mark
Quotation MarkNagyon köszönöm ezt a csodálatos élményt, amit napról napra megosztanak velünk így a távolba interneten keresztül.Sajnos messze vagyok tőletek de a bakancslistámon rajta van és amint tudok el szeretnék jutni a lesbe,hogy élőben is megnézzem a macikat.Nagyon jó a minősége és teljesen függő lettem.Még egyszer köszönöm.
– Kohut Kiszta
Quotation Mark
Quotation MarkHatalmas élmény! Aki arra jár mindenképp menjen el egy medvelesre! Csodálatos állatok! Lenyűgöző festői a táj! A két felügyelő tudása a medvékről, látszik hogy profik!
– Attila Mátó
Quotation Mark
Quotation MarkSzuper ötlet hogy a szabadon élő macikat is megfigyelhetjük ,mi csak álatkertben láthatjuk őket ,de remélem egyszer eljutok a családommal ide.
– Csernákné Nagy Éva
Quotation Mark
Quotation MarkNagyon szuper. Minden este várjuk hogy kezdődjön a gyerekek imádják Pumbát. Úgy mondják ö a legbátrabb mert néha szembeszáll a macikkal. Egyszóval páratlan élmény volt.
– Éva Nagy
Quotation Mark
Quotation MarkCsodálatos dolog, nagyon szeretem az oldalt és gratulálok a létrehozásához!
– Marika Fülöp Kiss
Quotation Mark
Quotation MarkErdélyben már négy medvelesen voltam, de messzemenőleg ti vagytok a legjobbak, medve leseitek a legfelszereltebbek, a kísérők hozzáértése meglepő! A vendég szeretett 100 csillagot érdemel, a "medvebódító" pálinkátok egy igazi kuriózum! :) GRATULÁLUNK!
– Tamás Jenő
Quotation Mark
Quotation Mark2 óra leforgása alatt 29 vadat láttunk! 5 macit, 8 szarvast, 2 őzet, 14 vaddisznót! Ezek mind szabadon, a természetes élőhelyükön.... nem lehet szavakkal leírni azt az érzést! Ilyen biztonság a NAZAnál sincs! Ügy ügyeltek ránk mintha miniszter elnökök lettünk volna! Gratulálok, mesés amit átéltünk!
– Benedek Zoltán
Quotation Mark
Quotation MarkLEG LEG LEG jobbak vagytok! Jártam már medvelesen de ilyen élménybe soha nem volt részünk!!!
– Kinga Kincses
Quotation Mark
Quotation Mark Egy életre szóló élmény. Köszönet a szívélyes fogadtatásért! A szakszerű etetés a turisták etetéséhez képest. Nekem minden téren pozitív tapasztalataim voltak a Gyergyószentmiklósi Medvelesen! Mindenképpen csak ajánlani tudom!
– Mohos Hedvig
Quotation Mark
Quotation MarkA természet a legszebb és legcsodálatosabb kincsünk a világ összes létező dolgai közül. Kuriózum lesztek, Erdély egyik legnagyobb látványossága! Mindenkinek csak ajánlani tudlak! A viszont látásra Novemberben!
– Imola Hankó
Quotation Mark
Quotation MarkNagyon szépen köszönjük az élményt amit a családomnak szereztetek Zsolt és Alex!
Ritka barátságos emberek vagytok, elképesztően magas vendégszeretettel! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nem az első eset hogy medvelesen voltunk, de mindeddig a medveles egy rossz élmény volt számunkra, semmi kondíciók máshol, egy fa bódénak nevezhető a medveles, egy sima ablak üveg három vasdarabbal átfogva a biztonsági rendszer, nem hiszem el hogy egyáltalán nem figyelnek a biztonságra. Elmondom nagyon féltünk, már akkor mikor a szekérről leszálltunk és gyalogolni kellett!
Viszont a Gyergyószentmiklósi medveles más medvelesekhez képest egy palota, a kondíciók elképesztőek, az autóból egyből a leslépcsőjére léptünk! Második medveles féláron van, ha még azután is van kedvünk részt venni medvelesen többet nem kell fizetnünk. Gratulálok és sok vendéget kívánok mivel megérdemelitek!– Barna József
Quotation Mark
Quotation MarkHihetetlen nagyot alkottatok! Kitartóak és kedvesek, figyelmesek vagytok az oldal látogatóihoz. Gondolom ugyan ilyen elbánásban részesülnek az odalátogatók is,annyi különbséggel, hogy nagy biztonságban érezhetik magukat,az élményről nem is beszélve!!! A medvék és a többi állatok is jól vannak tartva, szeretetben és persze hozzáértően vannak ellátva. Nem jártam még nálatok,de ezt bizton hiszem! További ugyan ilyen nagyszerű munkát kívánok! :)
– Kurucz Ibolya
Quotation Mark
Quotation MarkErdély egyik legszebb helyén gyönyörű állatokat látni. Köszönjük! Köszönjük!
– Jozsefné Bogdán
Quotation Mark
Quotation MarkNagyoon, de nagyoon jóóó. Mindenkepp próbáljátok ki!!!
– Bernadett Barabas
Quotation Mark
Quotation MarkNagyon tetszik a kezdeményezésetek! Szívesen ellátogatnák ide élőben lesni az állatokat! A videó és a fotó nagyon tetszik, sok sikert a munkátokhoz!
– Zsolt Balázs
Quotation Mark
Quotation MarkImádtam lesni a disznót ahogy túrt de amikor elinalt és megjött a medve akkor leesett az állam! b@szott jó kis oldal!
– Dániel Nagy
Quotation Mark
Quotation MarkCsodálatosak az állatok közelről!!Nagyon szépen köszönjük a FELEJTHETETLEN élményt!!!! GRATULÁLUNK A SZERVEZŐKNEK!
– Váradi Kinga
Quotation Mark
Quotation MarkFantasztikus!
– Tar Zsuzsanna
Quotation Mark
Quotation MarkLe az összes kalappal előttetek! Amit ti csináltok az az egész világon példaképes!
– Márkus András
Quotation Mark
Quotation MarkSzerintem páratlan lehetőség természetes élőhelyén megfigyelni egy ilyen gyönyörű, ugyanakkor félelmetes erejű állatot, mint a medve. Példaértékű ez a természet iránti tisztelet és elköteleződés.
– Ibolya Daróczi
Quotation Mark
Quotation MarkKöszönjük Egyed Zsoltnak azt a fantasztikus délutánt! Óriási élmény volt az egész családnak! Csak ajánlani tudom mindenkinek a Medvelest Gyergyószentmiklóson! Zsolt szakértelme, természetszeretete biztonságot nyújtott, a vendégszeretet és az a hozzáállás amit ez az ember meg a fia tanúsít, na meg a mackók és a többi vad... egyszerűen lenyűgöztek.
– Darvas Zoltánné
Quotation Mark
Quotation MarkTöbbet ért bármilyen bakancslistás kirándulásnál! Legjobbak vagytok ez nem is vitás! Ígéretemet betartóm, számíthattok az évi 10 tonna szemes takarmányra amit megígértem!
– Károly Füleki
Quotation Mark
Quotation MarkPélda mutatás, így kell a medvéket távol tartani a lakott területektől! Gratulálunk! Számíthat a nemzetközi természet és állatvédők ligájára! Júliusban számos nemzetközi képviselettel hivatalosan, szeretnénk egy újabb medvelesen önöknél részt venni! A megbeszéltek alapján a fejlesztésben szeretnénk felajánlani a segítségünket!
– WWF
Quotation Mark
Quotation MarkSziasztok, Jó pár hete nézem az élő közvetítést a macikról a facebookon, és már több ismerősömnek is reklámoztam. Eddig mindenkinek nagyon tetszett :-) Meg kell hagynom, hogy ezt nagyon jól csináljátok. Minden este végignézem, illetve reggel is ahogy tudom nézem munka közben :-)
Tegnap beszéltünk is telefonon, igaz még időpontot nem foglaltam, de a jövő héten elmegyünk és megnézzük a macikat :-) Egy kérdésem azért lenne. Hogy tudok ilyen szép macis bögréhez hozzájutni? Nagyon de nagyon tetszik.
További szép napot, Évi, Budapestről.
– Fejesné Tóth Éva
Quotation Mark
Quotation MarkSziasztok!Csak gratulàlni tudok a csodàlatos munkátokhoz,amit naponta többször làthatunk,remélem még sokáig tudjatok folytatni,mert erre szüksèg van sokunknak,sok baràt ,sok szép élménnyel lettem gazdagabb általatok Köszönöm!
– Fáth Mária
Quotation Mark
Quotation MarkKedves "Medveles" :) Kb. egy hónapja csatlakoztam a Facebook "leskelődők" csoport tagjai közé és el kell mondanom, hogy nagyon de nagyon értékelem a munkátokat! Hihetetlen élménnyel gazdagodunk minden nap azzal, hogy betekintést nyerünk a medvék életében. Rendkívülinek tartóm, azt, hogy NÉV szerint megtudjuk különböztetni a vadállatokat, ettől kissé személyessé válik az egész. Nap mint nap szurkolunk, lessük, figyeljük a kedvenceinket úgy, hogy tiszteletben tartjuk az életüket! Továbbra is jó munkát, erőt, egészséget és kitartást Mindnyájatoknak! Üdvözlettel, Budapestről! (egy PUMBA rajongó)
– Szabó Margaréta
Quotation Mark
Vélemény beküldése
MedvelesMedvékGalériaFoglalásLiveSzállásKapcsolat